Про компанію Вікібізнес, що пише статті у Вікіпедію


Вікібізнес — це піар агество із головним офісом у Києві, засноване у 2010-му, що спеціалізується на написанні статтей у Вікіпедії. Сторінки створюють як для персон(селебрітіс, бізнесмени, політики, спортсмени), так і для компаній та брендів. Офіційний сайт: https://www.wikibusiness.com.ua/

Команда Вікібізнесу створює статті у всіх мовних розділах (Англійська Вікіпедія, Німецька Вікіпедія, французька, китайська, фарсі та інші). За 2020 рік компанія створила більше 350 сторінок для своїх клієнтів.

У 2020 році компанія заснувала некомерційний, соціально-відповідальний напрямок діяльності. Проект Вікіпатруль займається створенням, перекладом та публікацією статтей про Україну та українські тематики в англійській, німецькій, французькій, російській, іспанській та польській Вікіпедіях. Детальніше можна почитати на їх сторінці на сервісі Patreon – https://www.patreon.com/wikipatrol

Проект покликаний розповідати про Україну світові в різних мовних версіях Вікіпедії.[1] Ведеться співпраця із державними структурами по навповненню української термінології та дипломатичному просуванню держави перед важливими іноземними партнерами.

Історія компанії

Блог компанії Вікібізнес

Тут команда Вікібізнесу розповідає про провали бізнесу у вікіпедії, найкращі джерела для англійської Вікіпедії,

про те як вікіпедія визначає значимість брендів. Та багато іншого цікавого читайте у нас на блозі

А скориставшись промокодом “свин” ви отримаєте 5% знижку на послуги із написанння, створення чи оновлення статтей (сторінок) в українській, російській та англійській Вікіпедії.

Також є послуга річної підтримки сторінки на Вікіпедії. У такому разі компанія Вікібізнес закріплює редактора, який здійснює моніторинг статті, захищає її від можливих вандалізмів, чужих неконструктивних правок, вносить оновлення про події компанії.

Залишити коментар