Румунське громадянство за 2000 баксів | як увійти в ЄС індивідуально?


 А чи знаєте ви останні тренди у сфері заробітчанства, нелегально міграції і просто масового виїзду мешканців західної України закордон?

Ось лінк на сповідь заробітчанина як він нелегалом плив до Англії.

Почнемо з того, що наступного року громадяни Румунії отримають право працювати у Великій Британії. Далі все нагнітається, оскільки мпшканці Галичини поголовно виробляють собі подвійне громадянство. Це шок, але тільки мій соціальний капітал дає налічувати 7 людей, котрі в процесі персонального входу в Євросоюз.

Львів’яни і франківці – польське, тернопільці, чернівчани – румунське, чернівчани, закарпатці – угорське. Фішка у тому, що якщо у Вас були у родоводі дідусі-бабусі поляки, угорці, румуни – то ці країни люб’язно на ваше прохання дадуть вам свій паспорт. Контори у такому разі візьмуть 500 $ за оформлення. Якщо бабці-румунки у вас не було, то в архіві всеодно можуть її знайти, але це вже обійдеться у 2000$.

Коротше стан справ такий, що за 2 тисячі доларів можна купити собі громадянство євросоюзу, так би мовити виробити собі безстрокову шенгенську супер-пупер-трупер-мультивізу.

Це дешевше ніж нелегально мігрувати(від 3200 євро). Окрім цього маючи громадянство країн-сусідів можна легально влаштуватися на високооплачуванішу роботу і літати додому коли заманеться. Коротше користуватися майже усіма благами резидентів. Ціна питання – дві тисячі доларів за папери.

Останній штрих – якщо на Сході квітне промислова мафія, то на Галичині – міграційно-дозвільна(шишки які кришують і тримають канали виїзду чи канали архівних лже-родоводів). Коротше хрещені батьки-чиновники ставлять своїх бабульок в архів і ті качають їм бабоси не гірше аніж утримання борделів, казино, ресторанів.

Парадоксально виходить, – поки Україна увійде в ЄС, то всередині країни 15-20% населення уже будуть громадяни ЄС 🙂

Пізнавальні лінки:

1) Як зробити румунський паспорт на ehow.in.ua 

2)В Лондоні зацікавились питанням спрощеного режиму надання румунського громадянства

3) На Буковині роздають румунські паспорти за 2500 евро

__________””’Я працюю далекобійником, — розповідає чернівчанин Василь. – Раніше мені доводилось відкривати щороку італійську візу. Це більше 1000 єврів. Тепер з румунським паспортом, за який заплатив 1400 єврів, я перетинаю кордон без жодних проблем. Тільки таким чином я можу утримувати свою сім’ю, забезпечувати дітей. Зароблені гроші ми витрачаємо тут, платимо податки. Але просвітку в цій державі не видно. Тому змушені шукати шляхів, аби вижити.
Таких, як Василь, на Буковині тисячі. Своїми недолугими діями влада ніби виштовхує українців з України. І вони стають румунами, угорцями, поляками. Вони присягають на вірність чужим країнам, аби не вмерти з голоду у рідній.””

******

(детальніше, більше фактів)

Якщо проаналізувати офіційні дані Румунії, то за період з 16 червня 2000 по 9 листопада 2009 року румунське громадянство отримало загалом 18752 тисячі громадян Молдови та 579 громадян України. Кількість незначна, але варто зауважити, що до листопада 2009 року отримати румунський паспорт було дуже складно. Хоча уже тоді спостерігалося зростання кількості українців з румунськими паспортами. Зокрема, тільки за 10 місяців 2009 року паспорти отримав 331 громадянин України (до речі, за віковою ознакою більшість з них становили молоді люди віком від 19 до 35 років, а за територіальною — мешканці Глибоцького району). Тобто за 10 місяців паспортів видали майже стільки, скільки за 9 років.

Починаючи з 19 листопада 2009 року вступив у дію закон, за яким громадянство можуть отримати всі, хто проживав на території Румунії до 1940 року, а також їхні нащадки до тре-тього коліна. Певно, врахувавши масштаби румунізації України та Молдови, Румунія вибірково закрила персональні дані про людей, котрі отримали громадянство, хоча загальну кількість, за бажання і знання мови, можна дізнатися. Загалом же офіційні дані з Румунії підтверджують динаміку росту кількості румунізованих українців. Зрозуміло, що число новоспечених румунів після спрощення процедури зростає.

перекотиполе….. пісок несе вітер….димлять згарища…вже не тріскають головешки….повсюдно період великої Руїни

http://ehow.in.ua/96809-yak-zrobiti-rumunskijj-pasport.html

68 thoughts on “Румунське громадянство за 2000 баксів | як увійти в ЄС індивідуально?”

  1. Цікаво, не знав.
    “румунське громадянство отримало загалом 18752 тисячі громадян Молдови” <- Це більше, ніж населення Молдови 🙂

    1. каким образом? население молдовы почти 4 мл. человек. Математику учили в школе?

  2. А я подав в Руминії документи на отримання руминського громадянства. і мені це обходиться в 1000євр …

    1. але ж документи ще не прийшли. Можуть кинути, будьте обережні. Аванс не давайте.

    2. Прошу контактні дані фірми яка Вам допомогла отримати румунське громадянство. Мене дуже цікавить це питання. Дякую за відповідь

  3. А МЕНЕ ОБІШЛОСЯ 1.500 ЄВР. З ПРАВМИ НА АВТ. І ПРОПИСКОЮ.))))

    1. Прошу контактні дані фірми яка Вам допомогла отримати румунське громадянство. Мене дуже цікавить це питання. Дякую за відповідь

    2. Юра і мені прошу напиши куди ти подавав документи? Мені теж потрібна допомога. Моя адреса то emigra2013@yandex.ru

    3. привіт з черкащини . можете допомогти отримати румунське громадянство. Чекаю на відповідь .Заздалегідь дякую.

    4. Юра, дай контакт. Дуже зацікавила тема.

    5. Цікавить паспорт. Підкажіть до кого звертались. (мій адрес kvazar01@i.ua)

    6. Юра чогось важко віриться моі знайомі чекають вже по 2-3 роки і глухо. Цікаво хто і де так допомагае за таку ціну.

    7. Дайте будь ласка мені контакти того бюро де ви робили документи ?!

    1. Я не маю наміру відловлювати конкурентів, а просто хочу отримати румунське громадянство без кидалова за 1500 єврів. От тільки не знаю такої контори, бо ті шо знаю хочуть 3000 єврів.

  4. Дайте будь-ласка контактні дані Тих, хто зробить легальні документи громадянина Ромунії. 41slava41@gmail.com

  5. Мені теж будь-ласка контактні дані людей, які можуть без кидалова зробити легальні документи громадянина Румунії. Моя адреса то emigra2013@yandex.ru

  6. я была в посольстве Румынии. У меня есть бабка румынка. Все, необходимое есть, но…. мне сказали, что обязательным условием принятия моего ходатайства, является знание румынского языка. Таковым не владею. На этом все и закончилось. Сказали подучить румынский, а пока -“давай, до свидания!”

    1. А скільки ви їм пропонували грошей? Чи ви хотіли по чесному – безкоштовно 🙂

  7. ну тіпо по-чесному. Але я готова заплатити -не питання. Але кому? Як? Мене завели до якоїсь кімнати, де я через броньоване вікно спілкувалася із румункою … на англійській мові (!) оскільки вона спілкується лише румунскою та англійською. До кого підходити і с ким домовлятися?

  8. напишіть будь ласка контакт фірми яка може допомогти отримати документи

  9. купа геморою з цим паспортом . румунія не в шенгені))))) так шо як написано в статті “супр пупер ШЕНГЕНСЬКОЇ візи не буде)) ахахах

  10. Підскажіть де можна зробити 1.500 ЄВР.

  11. Мене також цікавить громадянство, можна дізнатись побільше?
    bogdanov01@i.ua

  12. Цікавить реальне отримання Румунського громадянства без завдатків.

    1. Цікавить реальне отримання Румунського громадянства без завдатків.Moravskiy@i.ua

  13. допоможіть отримати румунський паспорт для моєі бабусі румунки 1932 року народження. заплачу. це терміново. oxanaspain@hotmail.com

  14. Меня,тоже интересует,румынский паспорт

  15. мне посоветовали знакомые мужчину, который за 500 евро сделает гражданство, если есть родственники по материнской линии, которые родились в определенных регионах Украины. У меня таковые есть. Собираю документы и в декабре еду подавать. Этот человек отвозит на своей машине в ближайший город в Румынии от границы с молдовой. Там есть консульство. Он полностью сопровождает и помогает в консульстве. Подаем доки. И ждем год ответ румынской стороны. если родственников нет, то его услуги стоят 2000 евро. Я решила рискнуть, тем более, что мои знакомые уже подали доки с его помощью. Так что это реально. Может даже есть смысл все самому сделать без посредника. Просто взять какого-то молдавана, который сможет заполнить документы на румынском , в посольстве. Мне кажется так дешевле.

    1. Скажіть будь ласка,Ksiusia ви не могли би мені сказати як з ним звязатися? В мене бабуся, нам треба іі вивезти вона старенька , ще за Румуніі народилася. Думаю проблем не буде..Дякую зарані.

    2. Скажіть будь ласка,Ksiusia, ви не могли б дати контакти чоловіка, який може допомогти з румунським паспортом (якщо він не шахрай). Natalman@meta.ua [tel.0973799903]

    3. Здравствуйте!Скажите пожалуйста,сколько стоит паспорт для гражданина который родился в Бессарабии есть корни,язык знаю,и сроки?

  16. Допоможіть отримати румунський паспорт без кидалів та завдатків якщо це реально.

  17. Підкажіть будь-ласка, хто може зробити такий паспорть. Дуже цікавить. Терміново. igor.tania.82@gmail.com

  18. Доброго вечора. І мені підскажіть будь ласка, хто може допомогти отримати громадянство, мене реально дуже цікавить без передоплати. Тому, що вже попалася на шахраїв. Буду дуже вдячна.

    1. Вивчити мову, або за 500Є

  19. будь-ласка скиньте дані про серйозну компанію.

  20. http://international.biz.ua/ знайнов контору яка займається паспортом, скажіть хто знає чи не кидалово!!!Порадьте будь ласка хто може допомогти з паспортом єс!дякую!andrey-pilipyak@mail.ru

  21. А якщо немає румунського коріння то може щось вийти?

  22. Я з Тернополя. Румунського коріння немає. Є у мене шанс чи ні?

    1. звичайно що е,руминське громадянство можуть отримати Україна,Росія,Білорусія та країни СНГ

  23. Доброго вечора. Підскажіть мені будь ласка, хто може допомогти отримати громадянство, мене реально дуже цікавить без передоплати. ivanbodnar@rambler.ru

    1. Если у Вас сформировалось чёткое убеждение, что Вам действительно нужно гражданство ЕС, то не откладывайте процесс в долгий ящик. Закон о гражданстве периодически изменяется в зависимости от политической обстановки в Румынии.

  24. сколько стоит для гражданина Украины с корнями Румынские и сроки?

  25. Не пытайтесь сэкономить время и деньги, выискивая людей, которые предложат вам хорошую сделку в финансовом плане, ведь в таком случае вы заплатите аферистам, которые изменят вашу судьбу, но, к сожалению, не в лучшую сторону. Не стремитесь получить гражданство или вид на жительство европейских или других стран методом подбора документов из архива (подбор необходимых документов с похожей фамилией и так далее). Единственно верный и законный способ оформления гражданства, и получение паспорта гражданина желаемой страны – это доказать ваши основание через суд.

  26. Если у Вас есть этнические румынские корни, т.е. Ваши близкие родственники являлись румынами (родились или проживали на территории Румынии) и этому есть подтверждение (свидетельство о рождении родственника), Вы можете получить паспорт румынского гражданина по упрощенной процедуре, который позолит Вам воспользоваться всеми благами европейской страны, входящей в Евросоюз

Коментарі закрито