1000 найвживаніших слів – щоб вивчити мову


Зі мною працю один такий штемп- Ден(Деніел, Данило). Або просто – румун. Він родом із трансильванських країв – вивчив лише пару сотень найвживаніших англійських слів без жодної граматики, правил, часів тощо. І в нього не виникає невирішуваних труднощів щоб пояснити свою думку чи зрозуміти що відбувається навколо чи що від нього хочуть.

І як це все стосується до твоєї мрії? – з нетерпінням запитаєте ви. …Ага, я ж хочу мандрувати світом, особливо латинською америкою. Для цього треба іспанську і ще к-ка мов.

Так от ми підібралися до цього шикарнючого методу.

1000 слів достатньо вивчити – найвживаніших і ще 3 найпростіші часи. Для цього достатньо к-ка місяців. І все ок. Зникають всі бар’єри, які до того і були лише у нас в голові.

Цього цілком стає, щоб автостопити, розпитувати дорогу, купляти їжу, заводити розмови із цікавими перехожими тощо. Коротше, щоб дати собі раду в країні мандрів.

вікі цифри

1000 найвживаніших слів:

англійських (можете знайти разом із транскрипцією та аудіо, мені просто такий список цікавіший із літ. точки зору)

іспанських

російських

німецьких

У вікіпедії є гарний проект, але поки що не сильно розвинений – Базові Слова

Проблема тільки виникає із слабше розвинутими мовами та країнами, представники яких ще не спромоглися зробити такий список слів із озвучкою. Тому краще шукати англо – якісь там списки. Бо рос- якісь там – ….таких значно менше.

8 thoughts on “1000 найвживаніших слів – щоб вивчити мову”

    1. дякую, а мені у вашому дуже сподобалася стаття про слова ендеміки. Збагатився так збагатися.

  1. Абсолютно бесполезная страница с 1000 немецких слов. Нет артиклей, нет окончаний во множественном числе и нет перевода, на руский слабо сделать, стащили у америкосов!!!!!!!!!!!

  2. А ми Водимо нашого хлопчика школи з 3 років. Дуже задоволені результатом! Дитина в 4 роки чудово орієнтується в англійській мові, з задоволенням відвідує кожне заняття, заняття, проходить у веселій ігровій формі, з піснями, іграми, в невимушеній обстановці. За досить невисоку плату дитина отримує море позитиву, веселе спілкування, і безцінні знання, що знадобляться в майбуьтньому http://boryslav-online.com.ua/archives/4815

Залишити коментар